Norsk Byggbiologi Forening (NBF) er startet!

0

Fredag 23.november 2012 er en merkedag

for arbeidet med hus og helse: Samtidig som kull 4 tok sin eksamen, samlet vi en stor gruppe av våre ferdige byggbiologer og dannet en norsk forening for byggbiologi.  Dermed får arbeidet  i Norge en ny og bredere basis. Blant foreningens oppgaver er det å støtte byggbiologene og å spre informasjon om byggbiologien i Norge sentrale punkter. Foreningen er åpen for alle byggbiologer og byggbiologistudenter, og det er mulig å tegne interessemedlemsskap og abbonere på info og nyhetsbrev.

I styret sitter: Odd Magne Hjortland, Jan Erik Pedersen, Aron Fabian, Astrid H. Heiberg, Grunde Storli Holm, Olav Jenssen og dessuten Raphael Kleimann som representant for Freningen BALDRON,   arrangør for utdanningen og ansvarlig for samarbeidet med de internasjonale byggbiologforeningene.

Vi ønsker styret og foreningen lykke til!

Hva du kan finne her:

 

  • Kurs / Utdanninger
  • Infokvelder
  • Tilbud om målingstjenester og byggbiologiske undersøkelser
  • Kontaktpersoner i ditt nærmiljø (er under utvikling)
  • Rådgivning
  • Interessante artikler og nyheter om byggbiologiske temaer på våre hjemmesider

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *