Åpent møte i Norsk Byggbiologi Forening

0

Tirsdag 17.september var det åpent møte og seminar i NBF. Anke Stumper holdt et spennende innlegg om inneklima, og hun har lovet å komme tilbake med mer på senere møter. I henne har byggbiologiforeningen en usedvanlig dyktig og kunnskapsrik medarbeider. Dette er et viktig område for oss som vi gjerne vil fokusere mer på. Vi fikk også med oss “A story of stuff”. Den kan du også ta en kikk på ved å klikke på lenken.

Det viktigste punktet på møtet var arbeidet videre , og særlig vår deltakelse på “Bygg Reis Deg” messen på Lillestrøm 16.-20. oktober. Nicole Schalin hadde med et utkast til stand; en vakker og innbydende trevegg og konkrete eksempler på gode, duftende, behagelige, økologiske, bærekraftige og fremfor alt vakre materialer som folk kan ta og føle på – og tiltrekkes og oppmuntres av til å velge helsemessig gode og økologiske løsninger. Messen blir en stand med flere aktører, ikke en salgs-stand, men en info-stand som viser bredde, mangfold og muligheter for sunne, bærekraftige og økologiske løsninger. På messen trengs det et godt knippe hjelpere som kan svare på spørsmål og snakke med folk.

Ved siden av innlegg og gode samtaler, ble det selvfølgelig plass til varm mat og drikke. God helse handler også om nærende, økologisk mat. Det får vi alltid plass til! Og grønne initiativ er en del av helheten rundt hus og helse. Foreningen favner både bredt og dypt – og det gjør at både byggbiologer, arkitekter, snekkere, elektroingeniører, leger, terapeuter, lærere, miljøteknologer, bønder og biologer finner seg til rette her, slik de alle var representert på møtet denne gangen. En engasjert forsamling rundt et spennende tema.  Neste møte holdes hos BALDRON i Fastingsgate 4, 0358 Oslo TORSDAG 10.OKTOBER KL. 17:00. De åpne møtene er åpne for alle interesserte – du er hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *