Bygg for helse

0

SEMINAR med Dirk Herberg

Bygg for helse

Høyteknologisk comeback for naturlige byggematerialer og byggemåter

Mandag 21.oktober fra 14:00 – 18:00

De gode løsningene er nærmere enn du tror… De vokser på åkeren (hamp, lin ..) og i skogen (treflis, ubehandlet løvtre-panel…) og du får den fra bakken (leire, naturstein…). Tekniske innovasjoner har gitt de tradisjonelle, godt utprøvde byggematerialene en comeback. I ny drakt oppfyller de alle tekniske krav til moderne energibesparende bygging – men uten miljøskader og bivirkninger. Bærekraftige, universelt utformete, pustende, levende hus…. Lær om hvordan du kan bygge for helsa!

Dirk Herberg er en av foregangsmennene for «byggbiologi», den første og strengeste miljøstandard i Europa, med utgangspunktet i tysk materialforskning siden 70tallet. Han kommer til «ByggReisDeg» messen – og holder ved denne anledningen et dagskurs på Baldron Senteret i Oslo.

Du er hjertelig velkommen; om du er byggbiolog, håndverker, arkitekt – eller skal bygge eller renovere selv. Vi kan garantere solid kunnskap, ny informasjon og interessante vinklinger. Du får garantert vite noe du ikke visste fra før!

 

Arr. Norsk Byggbiologi Forening med støtte fra BALDRON

 

BALDRON senter, Fastingsgate 4, 0358 Oslo

Pris: 300,- (50 % rabatt til byggbiologer)

Påmelding til post@baldron.com

Via hjemmesiden https://byggbiologi.org/

På telefon 64 94 35 77

Eller direkte til vår stand på Bygg Reis Deg- messen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *