Bygg Reis Deg – og planene fremover

0

Byggbiologiforeningen har deltatt med stand på den store byggevaremessen på Lillestrøm, fem dager til ende: En vakker stand med nydelig trevegg med trepanel fra Ole Svenneby, og et demohus med treshingler, sigamatter og lin-isolasjon, begge deler snekret av Frank Baller. Mange beundret treverket og ønsket råd for bygging av sunne miljøhus.

Grønt fokus er i vinden: De store aktørene ser at det er der fremtidens fortjeneste ligger. Det store spørsmålet nå blir: Breeamer du? BREEAM er nemlig den store satsingen  for de store. Barcode breeamer med graderingen excellent. Visste du at flere av dem har grønne sedum-tak? For byggbiologiforeningen er det viktig å knytte sammen ønsket om et økologisk, sunt miljøhus med ønsket om en strålingsfri og lite EMF-belastende bolig. Rart at dette fortsatt er  ulike gruppers ønsker, siden det er flere sider av samme sak, nemlig et hus som er godt å bo i!

Vi har hatt spennende møter og samtaler, både med interesserte, med mulige samarbeidspartnere og aktører. Nå gjelder det å bygge videre på disse kontaktene i tiden fremover. Vi inviterer derfor til et stort samarbeidsmøte med inviterte gjester i uke 44. Nærmere tid og program kommer!

For byggbiologiforeningen er det viktig å få fram at vi er en del av et internasjonalt nettverk – og den første og strengeste miljøsertifiseringsordningen i verden. Vi har solid ekspertise i ryggen – om vi i Norge ennå er en fersk forening.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *